Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

<<Μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά μηχανήματα>>

Τη μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά μηχανήματα αποφάσισε χθες το Ευρωκοινοβούλιο. Συγκεκριμένα, το «πράσινο φως» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πήρε η Έκθεση της κ. Van Den Burg για τη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.
Τώρα το «ok» από την Κομισιόν αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την μείωση της φορολογίας στα γεωργικά μηχανήματα που, όπως είναι γνωστό, αποτελεί πάγιο αίτημα της ελληνικής πλευράς.
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Συμβούλιο Υπουργών Οικονομίας, ωστόσο τα μέχρι τώρα δεδομένα και οι πληροφορίες για την σχετική πρόταση της - προεδρεύουσας - τσεχικής πλευράς, αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Μπατζελή δήλωσε ότι «To Συμβούλιο Υπουργών Οικονομίας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για την λήψη άμεσων ουσιαστικών μέτρων τόνωσης των τοπικών αγορών και κυρίως της υπαίθρου οι οποίες πλέον πλήττονται σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates