Σάββατο 11 Απριλίου 2009

<<ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ>>

- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
Η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. ανακοινώνει ότι:

Οι ασφαλισμένοι που οφείλουν ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης και αδυνατούν να τις εξοφλήσουν στο σύνολό τους, μπορούν να ενταχθούν σε ρύθμιση εξόφλησης των εισφορών τους με δόσεις.
Προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι η καταβολή τουλάχιστον των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών. Ο αριθμός των δόσεων εξαρτάται από το ύψος της οφειλής και δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 12 εξαμηνιαίες δόσεις. Το ύψος της κάθε δόσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 200 €. Δόσεις δεν γίνονται για οφειλές κάτω των 400€.
Διαδικασία για ρύθμιση εισφορών:
Προκειμένου να ενταχθεί ο εν ενεργεία ασφαλισμένος στη ρύθμιση, θα πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση στο ειδικό έντυπο στον αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ. Μόνη η υποβολή της αίτησης δεν σημαίνει και ένταξη του αιτούντα στη ρύθμιση. Ο αιτών εντάσσεται στη ρύθμιση και κατά συνέπεια δικαιούται χορήγηση - θεώρηση βιβλιαρίου Υγείας ΟΓΑ και ασφαλιστική ενημερότητα, μόνο εφόσον εξοφλήσει εμπρόθεσμα τις ανάλογες εισφορές του με την ειδοποίηση - απόδειξη καταβολής εισφοράς που θα του σταλεί στην αμέσως επόμενη της αίτησης εξαμηνιαία αποστολή ειδοποιήσεων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις (μη έγκαιρη παραλαβή της ειδοποίησης ή απώλεια αυτής) δίνεται η δυνατότητα να εξοφληθούν εμπρόθεσμα οι εισφορές μέσω της ΑΤΕ, με την προσκόμιση ειδικού εντύπου συμπληρωμένου από τον αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθυνθούν στους κατά τόπους Ανταποκριτές του ΟΓΑ, το Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΓΑ 1510 ή να επισκεφτούν την Ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr)

Από Γραφείο Διοίκησης ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates