Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

<<Ψηφιακό Αγρόκτημα» για παιδιά>>

Σε μια προσπάθεια για την αύξηση της ευαισθητοποίησης των παιδιών σχετικά με τη σημασία της μεταχείρισης των εκτρεφόμενων ζώων με σεβασμό και ανθρωπιά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκαινίασε το «αγρόκτημα», τον ευρωπαϊκό παιδικό ιστοχώρο για την καλή μεταχείριση των ζώων.
Το «αγρόκτημα» είναι ένα διαδραστικό και ενημερωτικό παιχνίδι υπολογιστή σε απευθείας σύνδεση για παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών, το οποίο στοχεύει επίσης να βοηθήσει τους αυριανούς καταναλωτές ώστε να μπορούν να προβαίνουν σε ενημερωμένες επιλογές των τροφίμων που πρόκειται να αγοράσουν.
Η Επιτροπή επίσης αναπτύσσει μια ηλεκτρονική εργαλειοθήκη του εκπαιδευτικού με ασκήσεις που μπορούν να γίνουν στην τάξη ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα το θέμα της καλής μεταχείρισης των ζώων.

Ορισμένα κράτη μέλη έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για το σχέδιο.
Το αγρόκτημα είναι προσβάσιμο στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.farmland-thegame.eu/home_el.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates