Τρίτη 5 Μαΐου 2009

<<Κρατική κάλυψη στο κόστος ενεργοποίησης των δικαιωμάτων ζητούν και οι βουλευτές της ΝΔ>>

Την απαλλαγή των επαγγελματιών αγροτών από την καταβολή χρημάτων για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους ζητούν 43 βουλευτές της ΝΔ. Παράλληλα, ζητούν να εφαρμοσθεί άμεσα η Πρωθυπουργική εξαγγελία και η αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση.
Συγκεκριμένα, με ερώτηση τους προς τους υπουργούς Οικονομίας & Οικονομικών, και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, οι βουλευτές της συμπολίτευσης, με πρώτο υπογράφοντα το βουλευτή Μεσσηνίας Δ. Σαμπαζιώτη ζητούν να εφαρμοσθεί άμεσα η Πρωθυπουργική εξαγγελία και η αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση, ώστε να μην υποχρεωθούν υπό τις δύσκολες σημερινές οικονομικές συνθήκες, οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες να καταβάλλουν τα χρήματα για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων.
Ζητούν επίσης να διερευνηθεί η δυνατότητα να υπαχθούν στις ανωτέρω ευνοϊκές ρυθμίσεις και οι συνταξιούχοι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.
ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates