Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

<<Τιμή 13 λεπτών δίνει για το καλαμπόκι η ΕΑΣ Λάρισας>>


Στην τιμή των 13 λεπτών προτίθεται να αγοράσει το καλαμπόκι η ΕΑΣ Λάρισας, όπως αποκάλυψε το μέλος του διοικητικού της συμβουλίου κ. Χρήστος Σιδερόπουλος.
«Όταν το καλαμπόκι από την Βουλγαρία εισάγεται με 9 λεπτά, το ανώτερο που μπορούμε να αγοράσουμε είναι 13 λεπτά. Αν αγοράσουμε παραπάνω, θα συναντήσουμε την αντίδραση των κτηνοτρόφων, οι οποίοι θα χρειαστεί να προμηθευτούν τις ζωοτροφές με επιπλέον 2 λεπτά. Οι κτηνοτρόφοι που έτσι κι αλλιώς βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης», δήλωσε ο κ. Χρ. Σιδερόπουλος στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Λάρισας.
«Τα περιθώρια της Ένωσης για απορρόφηση των ποσοτήτων στο νομό Λάρισας δεν είναι μεγάλα. Μέχρι τώρα έχουμε απορροφήσει περίπου 9000 τόνους στην Βιοζέλ και οφείλουμε να πάρουμε άλλους 6000 τόνους από το Δέλτα του Πηνειού, όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Οι αποθηκευτικές μας δυνατότητες δεν είναι για παραπάνω από 17.000 τόνους», διευκρίνισε ο κ. Χρ. Σιδερόπουλος.
Το μέλος του ΔΣ της ΕΑΣ Λάρισας άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός με αθρόες εισαγωγές δημητριακών από την Βουλγαρία και εξέφρασε την ελπίδα ότι «επιτέλους οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να κάνουν φέτος καλύτερη δουλειά».

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates