Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

<<Ανεστάλη η διακοπή λειτουργίας του σταθμού της «ΔΩΔΩΝΗΣ» στην Πρέβεζα>>


Μετά τις μαζικές διαμαρτυρίες των κτηνοτρόφων του νομού Πέβεζας, ανεστάλη η διακοπή λειτουργίας του σταθμού συλλογής και πρόψυξης γάλακτος της γαλακτοβιομηχανίας ‘ΔΩΔΩΝΗ» στο Δ. Δ. Καστρίου του Δήμου Φαναρίου Πρέβεζας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης της γαλακτοβιομηχανίας στις 29 Οκτωβρίου.
Είχε προηγηθεί συνάντηση του Νομάρχη Πρέβεζας Β. Ιωάννου και του βουλευτή Πρέβεζας της Ν.Δ. Δ. Τσουμάνη με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Μ. Κασσαλιά, καθώς η απόφαση της γαλακτοβιομηχανίας για την διακοπή λειτουργίας του σταθμού στο Καστρί είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους παραγωγούς 50 περίπου Δ.Δ. της παραλιακής ζώνης Πρέβεζας και στους φορείς της περιοχής.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ» η αναστολή αποφασίστηκε ώστε να υπάρξει εύλογο χρονικό περιθώριο για την κατάλληλη διαβούλευση με τοπικούς Φορείς και παραγωγούς για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates