Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Απάντηση ΕΛΓΑ σε Καρχιμάκη για την «υπόθεση της Τρίπολης»

«Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Μιχάλης Καρχιμάκης κατήγγειλε σε συνεδρίαση της Βουλής ότι το Υποκατάστημα Τρίπολης του ΕΛΓΑ τα 35 δένδρα μηλιάς, που πλήγηκαν από χαλάζι, ενός παραγωγού τα έκανε 350 και ότι γι’ αυτά καταβλήθηκαν 41.000 Ευρώ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του οργανισμού, στις 26 Φεβρουαρίου, διευκρινίζοντας πως «η αλήθεια είναι ότι παρά τη δήλωση του παραγωγού ότι ήταν 350 από λάθος του εκτιμητή στο πόρισμά του γράφηκαν 35 και μετά την ένσταση και την καταμέτρηση των δέντρων από τον Τμηματάρχη και δυο επανεκτιμητές γράφηκε ο σωστός αριθμός».
Στην συνέχεια της ανακοίνωσης του ΕΛΓΑ αναφέρονται τα εξής: «Και ενώ για τα 350 δέντρα έλαβε αποζημίωση 496,65 Ευρώ οκ. υφυπουργός είπε ότι έλαβε γι'αυτά 41.000 Ευρώ. Το ποσό όμως αυτό δεν είναι για τα 350 δέντρα, αλλά για τα 18 αγροτεμάχια καλλιεργειών του με 1.465 μηλιές, 365 αχλαδιές, 165 κερασιές, 75 βυσσινιές κ.αλ., τα οποία ζημιώθηκαν από σφοδρή χαλαζόπτωση.
Και επειδή ο υφυπουργός είπε ότι θα στείλει την υπόθεση στον Εισαγγελέα προς διευκόλυνσή του στέλνεται από τον ΕΛΓΑ σήμερα ο φάκελος του παραγωγού στον Εισαγγελέα Τρίπολης».

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates