Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Έρχεται ο νέος κανονισμός για τον ΕΛΓΑ..

Περίγραμμα του σχεδίου νόμου για τον ΕΛΓΑ και την αγροτική ασφάλιση έχει ήδη κατατεθεί στον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κα Κατερίνα Μπατζελή. Το νομοσχέδιο στη συνέχεια θα υποβληθεί για διαβούλευση.
Σε απάντησή της σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου Φραγκίσκου Παρασύρη, η κα Μπατζελή αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες λόγω των ζημιών, τόνισε ότι το υπουργείο της θα διασφαλίσει το ασφαλιστικό σύστημα στους αγρότες, την εξυγίανση και αναδιοργάνωση του Οργανισμού του ΕΛΓΑ, την ενίσχυση των πολιτικών της ασφάλειας της παραγωγής, την υποχρεωτικότητα, καθώς και την ανταποδοτικότητα του συστήματος, ώστε να μην προκύπτουν προβλήματα άνισης μεταχείρισης των παραγωγών ή περιοχών, φαινόμενα που παρουσιάστηκαν πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια και είχαν ως αποτέλεσμα την πλήρη καταστρατήγηση του κανονισμού αποζημιώσεων του ΕΛ.ΓΑ. Το νέο θεσμικό πλαίσιο του Οργανισμού θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον σκοπό αυτό.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates