Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Διευκρινίσεις για το κόστος ενεργοποίησης των δικαιωμάτων από τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ

Επειδή έχει δημιουργηθεί σύγχυση σχετικά με το αν πληρώνουν οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες με ενισχύσεις μέχρι 10.000 Ευρώ και οι συνταξιούχοι ΟΓΑ μέχρι 5000 Ευρώ, ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ με δήλωσή του διευκρινίζει ότι «Στις ΕΑΣ πληρώνουν όλοι αυτοί το ποσό των 70 Ευρώ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Στην περίπτωση που κάποιος αγρότης από τις προηγούμενες κατηγορίες δεν θέλει να πληρώσει το κόστος ενεργοποίησης των δικαιωμάτων του, τότε, σύμφωνα με εντολή που έχουμε δώσει στις ΕΑΣ, οφείλεται να υπάρξει κάποιος διακανονισμός».
Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Τζανέτος Καραμίχας, αναφέρει πως μπορεί να είναι «Εντολή εξουσιοδότησης του αγρότη-παραγωγού προς την Ένωσή του για την είσπραξη του ποσού αυτού από τον λογαριασμό του, ή όποιος άλλος διακανονισμός συμφωνηθεί μεταξύ τους».

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates