Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εξετάσει αιτήματα για προκαταβολές ενισχύσεων του 2010


Πράσινο φως από τους υπουργούς Γεωργίας της Ε.Ε. προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να εξετάσει τα αιτήματα πολλών αντιπροσωπειών κρατών μελών να τους επιτραπεί να δοθούν προκαταβολές ενισχύσεων του 2010, καθώς οι εξαιρετικά άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τον προηγούμενο χειμώνα έχουν πλήξει πολλές χειμερινές καλλιέργειες, φέρνοντας τους παραγωγούς σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Το Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας και Αλιείας συνεδρίασε στις Βρυξέλλες, την Δευτέρα 12 Ιουλίου, και το αίτημα των προκαταβολών ετέθη με σχετικό υπόμνημα από την Λιθουανία, της οποίας οι καλλιέργειες χειμερινών σιτηρών και ελαιοκράμβης επλήγησαν από πολυήμερο παγετό και οι παραγωγοί υποχρεώθηκαν να επενδύσουν σε αντίστοιχες εαρινές καλλιέργειες.
 Το Λιθουανικό αίτημα βρήκε ευήκοα ώτα από πολλές αντιπροσωπείες κρατών μελών οι οποίες έθεσαν αντίστοιχα αιτήματα για τους παραγωγούς τους.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates