Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Δ.Σ.ΔΩΔΩΝΗΣ:Δεν είμαστε «βαρίδι» της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Για τις εξελίξεις στην Αγροτική τράπεζα και την σύνδεσή της με την ΔΩΔΩΝΗ, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Ηπειρωτικής επιχείρησης.
«Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή την πρόταση εξαγοράς της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ αναφέρθηκε κατ΄ επανάληψη και η «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε - Α.Β.Γ.Η», ως μία από τις θυγατρικές εταιρίες της τράπεζας, των οποίων το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα καθοριστεί από την εξέλιξη των γεγονότων σε σχέση με την προτεινόμενη εξαγορά.
22-7-2010
Δυστυχώς, όμως, από σημαντική μερίδα του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η σχετική αναφορά συνοδευόταν από σαφέστατα ανακριβή και αναληθή σχόλια, σύμφωνα με τα οποία η εταιρία μας είναι δήθεν ζημιογόνος και αποτελεί «βαρίδι» της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ», σημειώνει το Δ.Σ. της ΔωΔΩΝΗΣ.
«Με βάση, λοιπόν, τα προαναφερόμενα, το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε - Α.Β.Γ.Η» είναι υποχρεωμένο να δημοσιοποιήσει προς κάθε κατεύθυνση τα ακόλουθα:
1.-Η «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε - Α.Β.Γ.Η» είναι συνεχώς κερδοφόρος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και, συγκεκριμένα, από το 1984 και μέχρι σήμερα. Και αυτό, όταν εξακολουθεί να διατηρεί τον κοινωνικό της χαρακτήρα στηρίζοντας με καλές τιμές, το εισόδημα των κτηνοτρόφων ολόκληρης της Ηπείρου.
2.-Το γεγονός αυτό επέτρεψε στην εταιρία να λειτουργεί χωρίς επιχορήγηση και χωρίς, βέβαια, να επιβαρύνει στο παραμικρό τον Έλληνα φορολογούμενο. Συνεργάζεται, φυσικά, στενά με την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, από την οποία και χρηματοδοτείται με όρους της αγοράς εκπληρώνει, δε, στο ακέραιο και εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις της.
3.-Παρήγε και εξακολουθεί να παράγει τα ξεχωριστής ποιότητας προϊόντα της – χρησιμοποιώντας το αγνό γάλα της Ηπειρώτικης φύσης, μοναδική τεχνογνωσία και σύγχρονη πιστοποιημένη τεχνολογική υποδομή - τα οποία της επέτρεψαν να σημειώσει σημαντικές εμπορικές επιτυχίες και, συγκεκριμένα:
-Να καταστεί η ισχυρότερη Ελληνική εμπορική επωνυμία στο χώρο των τυροκομικών προϊόντων διαθέτοντας μερικά από τα πιο φημισμένα ελληνικά προϊόντα (φέτα, κεφαλογραβιέρα, κεφαλοτύρι, γραβιέρα κ.λ.π).
-Να είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας του τυριού «φέτα», ενός Ελληνικού Π.Ο.Π προϊόντος, στην κατοχύρωση του οποίου συνέβαλε καταλυτικά.
-Να διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα (γάλα, γιαούρτι κ.λ.π), τα οποία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις προτίμησης των καταναλωτών στην, δε, βορειοδυτική Ελλάδα κατέχουν σαφέστατα ηγετική θέση. Και
-Να εξάγει τα προϊόντα της σε τριάντα (30) χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια και ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας.
Από όλα τα προαναφερόμενα, γίνεται φανερό, ότι τα σχετικά δημοσιεύματα, σχόλια και αναφορές είναι σαφέστατα άδικα και αναληθή, συκοφαντούν το έργο και την πορεία της εταιρίας και είναι δυνατόν να δημιουργήσουν προσκόμματα στην συνολική δραστηριότητά της. Το γεγονός αυτό υποχρεώνει το Δ.Σ της εταιρίας να ζητήσει από όλους, όσοι έχουν προχωρήσει στα ανακριβή αυτά σχόλια, ανακοινώσεις και δημοσιεύματα, να προβούν σε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και να δηλώσει, ότι είναι στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου για την παροχή των όποιων αναγκαίων αναλυτικών στοιχείων. Τέλος, το Δ.Σ της «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε - Α.Β.Γ.Η», δηλώνει, πως είναι αποφασισμένο να διασφαλίσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα της εταιρίας».
Παράλληλα με άλλα ανακοίνωση το ΔΣ της «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε - Α.Β.Γ.Η» σχετικά με τα σχόλια πως «η θυγατρική εταιρία της ΑΤΕ Bank «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε - Α.Β.Γ.Η», είναι ζημιογόνος», τονίζει ότι «το γεγονός αυτό υποχρεώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας να ζητήσει από όλους, όσοι έχουν προχωρήσει στα ανακριβή αυτά σχόλια, ανακοινώσεις και δημοσιεύματα, να προβούν σε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και να δημοσιεύσουν στην ίδια ζώνη την παρούσα ανακοίνωση, διαφορετικά είναι αναγκασμένη να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να προασπίσει τα συμφέροντα της».

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates