Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τζ. Καραμίχας: Απαράδεκτη ταλαιπωρία των αγροτών από την ΔΕΗ για τις αιτήσεις φωτοβολταϊκών

Απαράδεκτη θεωρεί η ΠΑΣΕΓΕΣ την πρόσφατη 3η ανακοίνωση της Διοίκησης της ΔΕΗ, με την οποία απαιτείται η φυσική παρουσία των αγροτών για την υποβολή των αιτημάτων τους στις περιφερειακές της υπηρεσίες για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών, όπως τονίζει ο Πρόεδρός της κ. Τζανέτος Καραμίχας σε επιστολή του προς την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνα Μπιρμπίλη, την οποία κοινοποιεί και στην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κατερίνα Μπατζελή.
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή ήδη έχει σταλεί στην αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης Δικτύου της ΔΕΗ σχετικό έγγραφο της ΠΑΣΕΓΕΣ (Α.Π. 763/30.08.2010) με το οποίο προτείνεται η αυτονόητη, πάγια και νόμιμη πρακτική της εξουσιοδότησης με το γνήσιο της υπογραφής, που εφαρμόζεται σε όλους τους δημόσιους φορείς. Ενώ τονίζεται πως κρίνεται αναγκαία η παρέμβαση της υπουργού προς την ΔΕΗ, ώστε να τροποποιηθεί άμεσα η συγκεκριμένη ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates