Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Απαλλάσσονται εισφοράς τα μέλη συνεταιρισμών


Δεν θα πληρώνουν ασφάλιστρα στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) τα μέλη των γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Βασίλη Κεγκέρογλου την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.
Όπως είπε ο κ. Κεγκέρογλου τα μέλη των γυναικείων συνεταιρισμών δεν θα λαμβάνουν πια κλητεύσεις από τον Οργανισμό για πληρωμή εισφορών και οι γυναίκες αυτές θα συνεχίσουν να είναι ασφαλισμένες στον ΟΓΑ. 
Μιλώντας γενικότερα για το θέμα της ασφάλισης στον ΟΓΑ ή τον ΟΑΕΕ που απασχολεί χιλιάδες μικροεπαγγελματίες της υπαίθρου ο κ. Κεγκέρογλου είπε ότι υπάρχει το εισοδηματικό κριτήριο των 13.000 ευρώ ανά έτος. Όπως είπε, όσοι έχουν εισόδημα κάτω από αυτό το ποσό εξακολουθούν να ασφαλίζονται κανονικά στον ΟΓΑ.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates