Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Έγκριση των πρώτων Μικρών Σχεδίων Βελτίωσης από το ΥΠΑΑΤ

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στους διαδικτυακούς τόπους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» www.agrotikianaptixi.gr καιmsb.agrotikianaptixi.gr οι κατάλογοι με τους πρώτους 72 δικαιούχους του προγράμματος των Μικρών Σχεδίων Βελτίωσης του Μέτρου των Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις. Το συνολικό κόστος των εγκεκριμένων επενδύσεων που θα υλοποιηθούν ανέρχεται στο ύψος των 3,15 εκατ. ευρώ και η δημόσια οικονομική ενίσχυση που θα καταβληθεί στους δικαιούχους μετά την υλοποίηση των επενδύσεων θα ανέλθει στο ποσό των 1,77 εκατ. ευρώ.
Επισημαίνεται ότι, ο χρόνος που μεσολάβησε ανάμεσα στην υποβολή της πρότασης και στην υπογραφή της έγκρισής της σε καμία περίπτωση δεν υπερέβη τους τρεις μήνες. Στο πλαίσιο των ενεργειών για την απλοποίηση των διαδικασιών ένταξης στα Μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» με στόχο τη διευκόλυνση των επενδυτών και την ταχύτερη απορρόφηση των πόρων του προβλέπεται ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών εντός 45 ημερών. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου 2010 με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου του 2011 ή μέχρι τη δέσμευση του συνόλου των διαθέσιμων πιστώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates