Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Εγκύκλιος για τους αλιείς με βιντζότρατα

Εγκύκλιο με την οποία θα μπορούν οι αλιείς με βιντζότρατα να χρησιμοποιούν άλλα εργαλεία ψαρέματος, υπέγραψε ο υπουργός Θαλασσίων υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης. Σημειώνεται ότι η ΕΕ έχει επιβάλλει περιορισμό της αλιείας με το εργαλείο βιντζότρατα σε εφαρμογή του κανονισμού 1967/2006 και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν για τους αλιείς.
Η Πανελλήνια Ένωση Αλιέων με Βιντζότρατα κατά την πολύωρη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον σύμβουλο Αλιείας του κ. υπουργού, προκειμένου να υπενθυμίσουν την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αναζήτησαν από κοινού εφικτές λύσεις κι ενημερώθηκαν γα την εξέλιξη στα διάφορα ζητήματα που είχαν θέσει στην προηγούμενη συνάντηση τους.

Ταυτόχρονα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες του υπουργείου για την ανακούφιση του οικονομικού και κοινωνικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι αλιείς.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates