Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» η εκκαθάριση πληρωμών για δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης


Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και το πιο πιθανό μετά τις 20 Δεκέμβρη, τοποθείται χρονικά η επόμενη πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης στους παραγωγούς, από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Ήδη, το υπουργείο αλλά και ο αρμόδιος οργανισμός του για τις πληρωμές, ο ΟΠΕΚΕΠΕ «τρέχουν» από κοινού τις διαδικασίες, ώστε αγρότες και κτηνοτρόφοι, να κάνουν γιορτές, με γεμάτες τσέπες και η περιφέρεια να δεχτεί σημαντική οικονομική «ένεση».
 Θυμίζουμε, ότι στις 27 Οκτώβρη έγινε πληρωμή προκαταβολής των δικαιωμάτων των δικαιούχων. Πληρώθηκαν περίπου 693.000 δικαιούχοι και έλαβαν πάνω από 990.000.000 ευρώ, σαν προκαταβολή μέχρι 50%. Επίσης, σε πληρωμές του 50% της ενιαίας ενίσχυσης προχώρησε στις 9 Νοέμβρη το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Συγκεκριμένα έγινε πληρωμή προκαταβολής 50% της ενιαίας ενίσχυσης για το 2010 με ποσό 3.401.302,48 σε 1.589 δικαιούχους.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates