Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Νέες τιμές για το γάλα από τη ΔΩΔΩΝΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΩΔΩΝΗΣ αποφάσισε και καθόρισε τις νέες τιμές εκκίνησης του γάλακτος, από 01/10/2010 για το πρόβειο και γίδινο γάλα, όπως παρακάτω: α) Πρόβειο γάλα: 1,05 ευρώ το κιλό. β) Γίδινο γάλα: 0,58 ευρώ το κιλό. Οι τιμές για το αγελαδινό γάλα διαμορφώνονται, ως εξής: α) Το 70% της ποσότητας 0,42 ευρώ το κιλό και β) Το 30% της ποσότητας 0,35 ευρώ το κιλό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι νέες αυτές τιμές παραμένουν και πάλι για μεν το πρόβειο και το γίδινο γάλα απόλυτα ανταγωνιστικές και υψηλότερες από εκείνες, που υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα, για δε το αγελαδινό γάλα υψηλότερες τουλάχιστον κατά 17% από τις αντίστοιχες της υπόλοιπης Ελλάδας. Θα πρέπει ιδιαίτερα να επισημανθεί, ότι η τιμή του αγελαδινού γάλακτος διαμορφώνεται στην πράξη ακόμη μέχρι και 0,438 ευρώ το κιλό με βάση τα κριτήρια ποιότητας, που έχουν τεθεί από την περασμένη γαλακτοκομική περίοδο. Η τιμή για το πρόβειο γάλα, όπως πάγια συμβαίνει, θα είναι μειωμένη κατά 0,03 ευρώ το κιλό για όσους παραγωγούς λάβουν προκαταβολή.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας αποφάσισε και φέτος τη διανομή μέρους των κερδών της εταιρίας, με τη μορφή ειδικού πριμ, σε όσους παραγωγούς θα συνεχίσουν να παραδίδουν γάλα στην Βιομηχανία και κατά την νέα γαλακτοκομική περίοδο (συμπληρωματική τιμή). Η εταιρία, στην ανακοίνωσή της, διαβεβαιώνει ότι με τις προαναφερόμενες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της, εξαντλήθηκαν όλες οι δυνατότητες για παροχή συμπληρωματικών τιμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates