Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Έλαβες μήνυμα, έχεις… επιδότηση


Με γραπτά μηνύματα που θα λαμβάνουν στα κινητά τους τηλέφωνα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για θέματα πληρωμών των κοινοτικών επιδοτήσεων, υποβολής αιτήσεων και λοιπών δικαιολογητικών, οι δικαιούχοι παραγωγοί της χώρας. Ήδη ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δρομολογεί το συγκεκριμένο σύστημα, χωρίς μάλιστα να επιβαρύνεται οικονομικά.
Στο πλαίσιο αυτό ο ΟΠΕΚΕΠΕ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών αποστολής μαζικών μηνυμάτων για την υλοποίηση υπηρεσίας που αφορά την ενημέρωση παραγωγών – δικαιούχων κοινοτικών επιδοτήσεων μέσω SMS, για θέματα Πληρωμών, Υποβολής Αιτήσεων και λοιπών δικαιολογητικών.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει να αποστείλουν τις προτάσεις τους έως και την Δευτέρα 13/12/2010 και ώρα 14:00 στο email: info@opekepe.gr λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω:

-Η υλοποίηση του έργου καθώς και η παροχή της υπηρεσίας δεν θα επιβαρύνει καθόλου οικονομικά τον Οργανισμό.
-Ο χρήστης, που θα επιθυμεί την χρήση της υπηρεσίας, θα χρεώνεται μέσω SMS χρέωσης και θα «προαγοράζει» έναν αριθμό ενημερωτικών SMS, τα οποία θα λαμβάνει στο κινητό του όταν συντρέχει λόγος ενημέρωσής του από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
-Τα μηνύματα ενημέρωσης θα τα λαμβάνουν οι εγγεγραμμένοι χρήστες από πλατφόρμα μαζικής αποστολής SMS της εταιρείας.
-Όλη η διαδικασία θα υπόκειται στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και θα υπογραφεί σύμφωνο διασφάλισης επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών ανάμεσα στην εταιρεία και στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates