Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πανηπειρωτική σύσκεψη για τη ΔΩΔΩΝΗ


Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στα Γιάννινα

Πανηπειρωτική σύσκεψη για να εκφραστεί η θέση των Ηπειρωτών στην πιθανή πώληση της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», συγκαλεί το ερχόμενο Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στα Γιάννινα (11 π.μ στα «Λιθαρίτσια») η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, ως δεύτερη μεγαλύτερη μέτοχος μετά την Αγροτική Τράπεζα. Στη σύσκεψη καλούνται ήδη να μετέχουν οι δευτεροβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις - μέτοχοι της«ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ», οι κτηνοτρόφοι δια των οργάνων τους, οι βουλευτές της Ηπείρου, ο Περιφερειάρχης και οι Περιφερειακές παρατάξεις, οι Δήμαρχοι, οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της Ηπείρου, οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΑΣ Ιωαννίνων αναφέρεται ότι η σύσκεψη οργανώνεται «με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ΑΤΕ, αλλά και την τοποθέτηση του Υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη στην Βουλή οι οποίες βάζουν υπό αμφισβήτηση το ιδιοκτησιακό καθεστώς της «ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ». Η ΕΑΣΙ επαναλαμβάνει την πάγια θέση της που είναι η διατήρηση του χαρακτήρα της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ», όπως άλλωστε προβλέπεται και από τη ιδρυτική της πράξη και ως εκ τούτου είναι αντίθετη σε κάθε τροποποίηση αυτών ιδίως όταν δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος.

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates