Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Οι αυτόχθονες φυλές αγροτικών ζώων στη διεθνή έκθεση Zootechnia


Με σημαντικές καινοτομίες, όπως το 1ο Πανόραμα Ελληνικών Φυλών Ζώων, στο οποίο θα παρουσιαστούν και αυτόχθονα είδη υπό εξαφάνιση, ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, η 7η διεθνής έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία «Zootechnia 2011», που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη.
Το 1ο Πανόραμα, που διοργανώνεται στις 5 Φεβρουαρίου, στο περίπτερο 17, δεν θα είναι η μόνη εκδήλωση της έκθεσης με τις αυτόχθονες φυλές στο επίκεντρο. Σ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν τα ζώα της επίδειξης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα περίπτερα 1 και 3, όπου θα υπάρχει και σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης περιλαμβάνονται ακόμη το «Σαλόνι Αλόγου», στα Περίπτερα 3 και 17, το «Pet Festival» (Φεστιβάλ Κατοικίδιων Ζώων) στο Περίπτερο 2 και η ημερίδα με θέμα «H Κοινή Γεωργική Πολιτική», που συνδιοργανώνεται από την HELEXPO, την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και την Ένωση Νέων Αγροτών Θεσσαλονίκης.

Οι ξένοι συμμετοχές στην 7η Zootechnia, η οποία διοργανώνεται από τη Helexpo, προέρχονται από 24 χώρες, ενώ τα εκθέματα είναι μηχανήματα/εξοπλισμός, ζωοτροφές/κτηνιατρικά φάρμακα, αξεσουάρ/εφόδια, ζώντα ζώα παραγωγής, υπηρεσίες κτλ.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates