Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Στον εισαγγελέα οι αγρότες των Σερρών.


Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι οι επτά αγρότες των Σερρών που συνελήφθησαν χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου επειδή “έσπασαν” το μπλόκο της αστυνομίας και μέσα από αγροτικούς παράδρομους και χωράφια έφτασαν με τα τρακτέρ τους στον Προμαχώνα.
Έξω από το δικαστικό μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από πενήντα αγρότες σε ένδειξη συμπαράστασης ενώ τα τρακτέρ παραμένουν παραταγμένα στην εθνική οδό Σερρών - Προμαχώνα, πριν από τη γέφυρα Πετριτσίου, το ίδιο και οι διμοιρίες της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι η μεθοριακή διάβαση του Προμαχώνα αποκλείστηκε ξανά σήμερα το πρωί από περίπου 250 εργαζόμενους του ομίλου της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝ.ΚΛΩ.), οι οποίοι είχαν ξεκινήσει χτες την κινητοποίησή τους και αποχώρησαν το βράδυ από το σημείο.

Οι Θεσσαλοί αγρότες, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Γυρτώνης, αναμένεται να μεταβούν στις 12 το μεσημέρι με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους και να ανοίξουν τα διόδια Μακρυχωρίου.

Σήμερα οι αγρότες από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία θα πραγματοποιήσουν νέες συσκέψεις που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο για το αν θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και με ποια μορφή.

Αναφορικά με τις σημερινές κινητοποιήσεις οι αγρότες από τη Θεσσαλονίκη έχουν συγκεντρωθεί στα Μάλγαρα, από την Ημαθία στον κόμβο της Κουλούρας, από την Πέλλα στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών, από τη Φλώρινα και το Αμύνταιο στον κόμβο Φιλώτα και από τη Θεσσαλία στον κόμβο της Γυρτώνης. Στις περιοχές που πραγματοποιούνται οι συγκεντρώσεις των παραγωγών υπάρχει και παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates