Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

7η Η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου


4 – 7 Αυγούστου 2011

Η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου είναι μια μεγάλη πολύχρωμη γιορτή μέσω της οποίας το κοινό μπορεί να γνωρίσει από κοντά τον τόπο, τα προϊόντα, την παράδοση και τον πολιτισμό του. Με περισσότερες από 70 συμμετοχές και προσέλευση κοινού που ξεπερνά τους 20.000 επισκέπτες, έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός.

Πρόκειται για μια υπαίθρια έκθεση, ένα θεματικό πάρκο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει και να αγοράσει τα τοπικά προϊόντα, τις τοπικές γεύσεις και να θαυμάσει τις δημιουργίες των χιωτών καλλιτεχνών. Η Έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος εκδηλώσεων με μουσική, χορό, θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, καραγκιόζη, γαστρονομίας και βραδιές αφιερωμένες στη ναυτοσύνη του νησιού.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Χίος έχει αναγνωριστεί ως «η Αρχόντισσα του Αιγαίου».

Είναι ένας τόπος που σαγηνεύει με τις εικόνες του, τις μυρωδιές και τις γεύσεις του. Σας προσκαλούμε λοιπόν στην 7η Γιορτή Αγρουτουρισμού, που θα διοργανωθεί κατά τις 4 - 7 Αυγούστου 2011, για να συνεχίσει την επιτυχία των έξι προηγούμενων όπου πλήθος κοινού επισκέφθηκε το Δημοτικό κήπο της Χίου και συμμετέχοντας ενεργά γιόρτασε μαζί μας σε ένα πανόραμα γεύσεων και πολιτισμού. Θα είναι τιμή και χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας!

Πληροφορίες: Τμήμα Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Χίου 

Πολυτεχνείου 1, 82100, Χίος 
Τηλ: 22710 40534 & 43254, Fax: 22710 43254 
e-mail: tourismos@chios.pvaigaiou.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates