Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Προς… συντελεστή ΦΠΑ 6% λιπάσματα και ζωοτροφές


Σε μια προσπάθεια να μειώσει την επιβάρυνση που υφίστανται αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις ακριβές ζωοτροφές και τα λιπάσματα το ΥΠΑΑΤ βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να τα εντάξει από Σεπτέμβρη στο χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ.

Το αίτημα του ΥΠΑΑΤ βρίσκεται σε καλό δρόμο, κάτι που επιβεβαίωσε μιλώντας στη βουλή ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά απαντώντας στον Αστέριο Ροντούλη: «είμαστε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για να πάνε στο χαμηλό συντελεστή οι ζωοτροφές και τα λιπάσματα. Εμείς είμαστε προστάτες των αγροτών όχι με εντυπωσιασμούς και με φωνές, αλλά με πράξεις».

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, οπότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, με λεπτομέρειες, όπως αυτές θα συμπεριληφθούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates