Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον της ΔΩΔΩΝΗ


Οι συνεταιριστικές οργανώσεις των κτηνοτρόφων της Ηπείρου αντιδρούν από τις αρχές του χρόνου στην ιδιωτικοποίηση της Δωδώνης ΑΕ μέσω της εκποίησης της συμμετοχής που διατηρεί στη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου η ΑΤΕ (περίπου 67%).

Την Τετάρτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση της γαλακτοβιομηχανίας όπου θα αποφασιστεί η αλλαγή ή όχι του άρθρου 8 του καταστατικού του συνεταιρισμού, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η πώληση ποσοστού της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας σε άλλους ιδιώτες και μη ενδιαφερόμενους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το καταστατικό, σε τυχόν αποχώρηση της ΑΤΕ, οι μετοχές της μεταβιβάζονται στους άλλους μετόχους και τους κτηνοτροφικούς συνεταιρισμούς της Ηπείρου.


Σήμερα Δευτέρα στις 9 μ.μ. οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί Ηπείρου διοργανώνουν στο πάρκινγκ του εργοστάσιου Δωδώνη γιορτή στήριξης της κτηνοτροφίας και του αγώνα για να μην ιδιωτικοποιηθεί η Δωδώνη.

 

Είσοδος- χορός ελεύθερα, φαγητό δωρεάν.

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates