Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαίνια δεύτερου καταστήματος "ΕΠΙΛΟγή" στον Κορυδαλλό


Μετά τον Κολωνό, τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετς, στον Κορυδαλλό, με το χαρακτηριστικό όνομα «ΕΠΙΛΟγή», που λειτουργεί με την συμμετοχή της ΠΑΣΕΓΕΣ και δίδει πρόσβαση στην απαιτητική αγορά του Λεκανοπεδίου της Αττικής σε όλα τα ποιοτικά, συνεταιριστικά ελληνικά αγροτοδιατροφικά προϊόντα, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης. Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται επί των οδών Αβέρωφ και Πόντου. Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και του Δ.Σ. της ΕΠΙΛΟγής Τζανέτος Καραμίχας και ο Διευθύνων Σύμβουλος Λεωνίδας Καρίγιαννης.

Πρόκειται για τα δύο από τα τέσσερα συνολικά καταστήματα της «Επιλογής» που ήδη λειτουργούν στην Αττική, με τους καταναλωτές να επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον, γεγονός που έχει οδηγήσει σε αναζήτηση νέων χώρων σε άλλες περιοχές της Αθήνας, για να στεγάσει νέα μαγαζιά και ν’ ανταποκριθεί στο πολυπληθές κοινό.

Ήδη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα προχωρήσει άμεσα το "στήσιμο" καταστημάτων στο Καματερό, στο Πέραμα και στην Αργυρούπολη, παράλληλα με αντίστοιχο εγχείρημα στον Βόλο.

Τα καταστήματα

Μέχρι σήμερα, όπως επαννειλημένως έχει αναφέρει το paseges.gr, βρίσκονται στο κωδικολόγιο των καταστημάτων «ΕΠΙΛΟγή» 273 κωδικοί προϊόντων που προέρχονται από 28 Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών καθώς και από 7 μεμονωμένους παραγωγούς, ενώ αυτό προστίθενται καθημερινά νέα προϊόντα.

Σημειώνεται ότι ήδη λειτουργούν τέσσερα καταστήματα, σε Αργυρούπολη, Κολωνό, Κορυδαλλό και Ίλιον, οι ακριβείς διευθύνσεις των οποίων είναι οι εξής:

1o Κατάστημα:

Λ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 17, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 

ΤΛ.: 210 9969920

2o Κατάστημα:

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 55 & ΑΡΓΟΥΣ, ΚΟΛΩΝΟΣ 

ΤΗΛ.: 210 5124207

3o Κατάστημα:

ΠΟΝΤΟΥ 14 & ΑΒΕΡΩΦ 

ΠΛ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 
ΤΗΛ.: 210 4972227

4o Κατάστημα:

Αίαντος 59, ΙΛΙΟΝ 

ΤΗΛ.: 210 2622411.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates