Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Φως στο τούνελ για τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας


Σε καλό δρόμο η έγκριση δανείου από την ΑΤΕ ύψους 3,5 εκατομ. Ευρώ

Καλά είναι τα νέα για τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας. Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η προσπάθεια του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για τη συνομολόγηση δανείου από την Αγροτική Τράπεζα, ύψους 3,5 εκατομ. ευρώ, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και εντός των επόμενων ημερών το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά με αίσιο τέλος και θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πολυπόθητη υπογραφή από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα έδινε τις εγγυήσεις στην ΑΤΕ για την συνομολόγηση του δανείου τελικά εξασφαλίστηκε. Για το λόγο αυτό οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τον διοικητή της ΑΤΕ Θεόδωρο Πανταλάκη αφού η προαπαιτούμενη, από πλευράς της Τράπεζας, εγγύηση του Δημοσίου σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι πλέον γεγονός. Με την έγκριση του δανείου θα δοθεί μεγάλη οικονομική ανάσα στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό έτσι ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να εξοφληθούν υποχρεώσεις προς τρίτους και φυσικά να μπορέσει να προχωρήσει δυναμικά προς το μέλλον.

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates