Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Φορητό ελαιοτριβείο ψυχρής έκθλιψης για μικρές ποσότητες

Τη δυνατότητα, ακόμα και σε πολύ μικρούς ελαιοπαραγωγούς, να φτιάξουν το δικό τους εξαιρετικό λάδι ψυχρής έκθλιψης, από τις δικές τους ελιές, παρέχει το φορητό ελαιοτριβείο που έχει «στηθεί» στη Βάρη, αλλά μπορεί να μεταφερθεί και στο χώρο του ενδιαφερόμενου. Πρόκειται για φορητό ελαιοτριβείο κορυφαίας ποιότητας, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία κατασκευής ελαιουργικού εξοπλισμού.
 

Το λάδι παράγεται στη Βάρη όπου είναι εγκατεστημένο κατόπιν ραντεβού ή, για μεγαλύτερες ποσότητες, οι άνθρωποι του ελαιοτριβείου μπορούν να έρθουν σε οποιοδήποτε χώρο την ίδια ημέρα με τη συγκομιδή της ελιάς.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του φορητού ελαιοτριβείου έναντι των κλασσικών:


◊ Το φορητό ελαιοτριβείο αφαιρεί όλο το λάδι από την ελιά μόνο με μάλαξη και φυγοκέντριση, δίνοντας ένα παρθένο ελαιόλαδο πραγματικά ψυχρής έκθλιψης, το μόνο ελαιόλαδο με υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, βιταμίνης Ε και πολυφαινολών.

◊ Το φορητό ελαιοτριβείο δημιουργεί ως απόβλητο, μία συμπαγή πάστα από καρπούς και κουκούτσια, άοσμη και εύκολη στην διαχείρηση, και όχι τον κατσίγαρο των παραδοσιακών ελαιοτριβείων.

◊ Ο χρόνος μεταξύ συγκομιδής του καρπού και παραγωγής του λαδιού είναι καθοριστικός για την ποιότητα του λαδιού, καθώς οι καρποί αρχίζουν να οξειδώνονται από την πρώτη κιόλας μέρα. Με το φορητό ελαιοτριβείο μπορείτε να παράξετε το λάδι σας την ημέρα της συγκομιδής του ελαιοκάρπου, ελαχιστοποιώντας την οξύτητα του.

◊ Οι ελιές σας δεν αναμιγνύονται με άλλες, γεγονός που συμβαίνει πολύ συχνά στα κλασσικά ελαιοτριβεία, όταν πρόκειται γιά μικρές ποσότητες ελαιοκάρπου. Έτσι είστε απολύτως σίγουροι για την ποιότητα της πρώτης ύλης, ειδικά όταν καλλιεργείτε τις ελιές σας χωρίς ραντίσματα, λιπάσματα και χημικά.

Για το κόστος της διαδικασίας, τις πρακτικές λεπτομέρειες και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το θέμα, στο τηλέφωνο 6974700797 ή με επιτόπια επίσκεψη κατόπιν ραντεβού, στη Βάρη.

ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates