Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αγροτικές κινητοποιήσεις χωρίς αποκλεισμούς δρόμων

Σε κινητοποιήσεις κατέρχονται οι αγρότες με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ σε όλη τη χώρα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για αποκλεισμούς δρόμων. Tρακτέρ βγήκαν στους δρόμους στην Τρίγλια Χαλκιδικής, ενώ στην Τρίπολη αγρότες κατευθύνθηκαν στα γραφεία του περιφερειακού τμήματος Πελοποννήσου του ΕΛΓΑ, όπου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την αύξηση των ασφαλίστρων που καταβάλλουν στον ΕΛΓΑ, για τον οποίο ζητούν να αποτελέσει έναν κρατικό φορέα με επαρκή χρηματοδότηση που θα αποζημιώνει κατά 100% τις ζημιές των καλλιεργειών τους από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.

Για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου με κοινή πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση), ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) και ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας), σχεδιάζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ.


Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου προγραμματίζονται κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών, του ΟΓΑ και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας. Πρόθεσή τους επίσης, είναι να ανοίξουν την Κυριακή τα διόδια στα Μάλγαρα και τη Λεπτοκαρυά.


Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν στις 4 Φεβρουαρίου, με συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και πορεία προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, όπου θα διεξάγεται η 24η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates