Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Χωρίς κόστος για τον αγρότη οι γεωτρήσεις


Αναφορικά με το θέμα των αγροτικών γεωτρήσεων ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιλύεται με επιστημονική και αξιόπιστη διαδικασία, αλλά χωρίς κόστος για τον Έλληνα αγρότη, το μεγάλο περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό ζήτημα της καταγραφής των γεωτρήσεων της χώρας. Ήδη, προωθείται άμεσα για υπογραφή από τους συναρμόδιους Υπουργούς η νέα Υπουργική Απόφαση για τις αγροτικές γεωτρήσεις, σύμφωνα με την οποία θα υλοποιηθούν οι παρακάτω στόχοι:


Η απαλλαγή του αγρότη – κατόχου γεώτρησης από οποιοδήποτε κόστος


Η απλούστευση των διαδικασιών


Η συγκέντρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες αξιόπιστων τεχνικών στοιχείων για τις υφιστάμενες γεωτρήσεις (βάθος, παροχή, στάθμη, τρόπος άντλησης κλπ)


Ο προσδιορισμός και η καταγραφή της γεωγραφικής θέσης της γεώτρησης χωρίς κόστος για τον αγρότη.

 

Στόχος είναι, πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών (16 Ιουνίου 2012), να είναι γνωστή η τελική απόφαση των Υπουργείων».

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates