Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Χτύπημα στους μεσάζοντες και στο Νευροκόπι Δράμας

Κοινωνικό παζάρι διάθεσης πατάτας Νευροκοπίου διοργανώνουν το Σάββατο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας, η Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών με τους παραγωγούς του Κάτω Νευροκοπίου. Στο χώρο του πάρκινγκ του διοικητηρίου Δράμας, από τις 9.30 το πρωί έως τις 2.30 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, θα διατίθενται δεκάκιλες συσκευασίες πατάτας στην τιμή των 2,5 ευρώ.

Στην Καβάλα, ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων ενημερώνει ότι το Σάββατο στις 10 το πρωί, στον πολυχώρο «Σήματα καπνού», θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τσουβάλια των 20 Kg στην τιμή των 5 ευρώ το τσουβάλι.

Στον Αμυγδαλεώνα, ανάλογη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο οποίος καλεί τους πολίτες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για αγορά πατάτας Νευροκοπίου προς 2,5 ευρώ τα δέκα κιλά. Για το σκοπό αυτό, παραγωγοί του Νευροκοπίου θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Αμυγδαλεώνα την Κυριακή από τις 10 πρωί.


ΠΗΓΗ:
ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates