Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Έτοιμος να αποζημιώσει δίκαια και έγκαιρα ο ΕΛΓΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/05/2012

Με αφορμή τις ζημιές που προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα πολλές περιοχές της Χώρας, ο ΕΛΓΑ ανακοινώνει τα εξής:

Η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία και είναι πλήρως ενήμερη για την έκταση των ζημιών σε κάθε περιοχή. Για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης έχει δώσει τις κατάλληλες οδηγίες και έχει θέσει σε πλήρη ετοιμότητα όλα το προσωπικό του οργανισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια στελεχών των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων επισκέφθηκαν άμεσα και θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές.Γίνεται επισήμανση της έκτασης και του είδους των καλλιεργειών που ζημιώθηκαν, έτσι ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα των ζημιών και άμεσος και σωστός προγραμματισμός του έργου των εξατομικευμένων εκτιμήσεων.Για το λόγο αυτό έχει ήδη ζητηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις όλης της Χώρας να διαθέσουν όσο γεωτεχνικό προσωπικό μπορούν, προκειμένου να συνεπικουρήσουν το έργο του ΕΛΓΑ και να συμβάλλουν στην έγκαιρη ολοκλήρωσή του.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγρότες που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι, ότι ο ΕΛΓΑ είναι οικονομικά έτοιμος και οργανωτικά επαρκής, να αποζημιώσει έγκαιρα και δίκαια τους παραγωγούς που πράγματι ζημιώθηκαν. Για το σκοπό αυτό τους καλεί να υποβάλουν το συντομότερο δυνατό τις σχετικές δηλώσεις ζημιάς στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ.

ΠΗΓΗ:
ΕΛΓΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates