Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΕΒΕΖΑ 28/10/2012


Το Σάββατο 27/10/2012 την αγροτική αγορά επισπεύτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πρέβεζας κύριος Στράτος Ιωάννου όπου τον καλωσόρισαν οι νέοι αγρότες αλλά και οι παραγωγοί που συμμετέχουν στην αγροτική αγορά . Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς αλλά και τα θετικά που έχει τονίζοντας ότι ο στόχος της είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων στους καταναλωτές της Πρέβεζας με χαμηλή τιμή.


Η Ε.Ν.Α. επισήμανε στον κύριο Αντιπεριφερειάρχη ότι οι παραγωγοί θέλουν να αναδείξουν τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα έχοντας σαν αποτέλεσμα την αύξηση της παράγωγης αλλά και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπική οικονομίας που τόσο λείπει από την Π.Ε. Πρέβεζας αλλά και από την πατρίδα μας . Ο κύριος Ιωάννου τόνισε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας θα στηρίξει με όλα τα μέσα τον πρωτογενή τομέα αλλά και τους νέους αγρότες .

 

Επικοινωνία  6974111252                                                     Για την Ε.Ν.Α. Πρέβεζας

Facebook : ena nomou evezas                                                         Ο Πρόεδρος

URL: enaprevezas.blogspot.com                                             ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι ΡΑΒΑΝΟΣ

Email : enaprevezas @yahoo.gr                                                       Ο Γραμματέας
                                                                                                 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΡΟΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates