Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Έως 26/11 στους ανταποκριτές ΟΓΑ όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν σωστό ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ενημερώνει ότι:

Επειδή, σημαντικός αριθμός συνταξιούχων/επιδοματούχων του ΟΓΑ δεν έχει μέχρι σήμερα δηλώσει τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ θα πρέπει άμεσα όλοι οι συνταξιούχοι και δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων να ελέγξουν στην επιστολή που τους έχει αποσταλεί από τον ΟΓΑ αν ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ τους είναι σωστά συμπληρωμένοι, για την καταγραφή φυσικής παρουσίας,.


Σημειώνεται ότι, αν δεν αναγράφονται σωστά ή δεν είναι συμπληρωμένοι ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ θα πρέπει να προσέλθουν ΕΩΣ 26-11-2012 στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ του τόπου κατοικίας τους, προσκομίζοντας την επιστολή και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να δηλώσουν τον σωστό ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Σε διαφορετική περίπτωση από τον μήνα Ιανουάριο του 2013 θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης/επιδόματος.
 

Επισημαίνουμε ότι η σύζυγος θα πρέπει να δηλώνει το δικό της ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και όχι του συζύγου της.
 

Τέλος, ενημερώνουμε ότι η καταγραφή φυσικής παρουσίας των συνταξιούχων και δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2012. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να καταγραφούν άμεσα ( στα ΕΛ.ΤΑ. ή στην Τράπεζα που έχουν ανοίξει λογαριασμό πίστωσης της σύνταξης ή επιδόματος ) διότι δεν θα δοθεί παράταση λόγω δεσμευτικών ημερομηνιών τεχνικής ολοκλήρωσης της απογραφής. Σε όσους δεν καταγραφούν θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης/ επιδόματος από το μήνα Ιανουάριο 2013.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates