Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ημερίδα διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Δ. Δωδώνης


Δελτίο Τύπου
Δωδώνη 25 Ιανουαρίου 2013

 

Με πρωτοβουλία του Πνευματικού Κέντρου Δ. Δωδώνης και με τη συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου και της Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2013 , ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Κρυφοβού Δωδώνης ημερίδα, με θέματα:
 

- Τις νέες επιχειρηματικές προοπτικές αγροτών στον πρωτογενή φυτικό και ζωϊκό τομέα
- Την ανάλυση του Αναπτυξιακού Ν. 3908/11 που αφορά τις οικονομικές επιδοτήσεις πρωτογενούς τομέα, μεταποίησης και τουρισμού.
- Τη διαχείριση κτηνοτροφικής μονάδας αιγοπροβάτων - Υδατοκαλλιέργειες και Ιχθυοκαλλιέργειες.
- Τη Συμβουλευτική ενημέρωση και κατεύθυνση νέων αγροτών στον πρωτογενή τομέα και στα επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισής τους.

 


Την ανάπτυξη των εισηγήσεων ανέλαβαν
α) Ο Καθηγητής του ΤΕΙ Άρτας, κ. Κανδρέλλης Σωτήρης
β) Οι οικονομολόγοι: κ. Ζωϊδη-Κοκκίνου Παναγιώτα (του Τμήματος Κινήτρων Περ/κής Ανάπτυξης και κ. Γιαννάκη Πηνελόπη (του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επενδυτών)
γ) Ο κ. Ανδρέου Φίλιππας, ειδικευμένος Κτηνίατρος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Περιφέρειας Ηπείρου
δ) Η κ. Σιαπλαούρα Αικατερίνη, Γεωπόνος Περιφέρειας Ηπείρου και
ε) Ο κ. Παπαηλίας Γεράσιμος, Δντής Αναπτ/κής Εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ α.ε.» και ο κ. Σταγκίκας Αριστοτέλης , Οικονομολόγος της Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ α.ε.»


Η ημερίδα θα κλείσει με : Ερωτήσεις – τοποθετήσεις συνέδρων
Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και σε συνδυασμό με τα οικονομικά προγράμματα που «τρέχουν» να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας, «εν μέσω κρίσης». (Κυρίως στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στη μεταποίηση και τον τουρισμό)
Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Γούσιας Δημ. Τηλ 6942712632

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates