Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

50 Νέοι Αγρότες μοιράζονται τις πετυχημένες πρακτικές τους


6 Νέοι Αγρότες μοιράζονται τις πετυχημένες πρακτικές τους στον ΑΝΤ1 (σήμερα, 3 Φεβ 2013, 11.40, στην εκπομπή Πρώτο Πλάνο και από Δευτέρα, 4 Φεβ 2013, στο http://beta.antenna.gr/seprwtoplano/videos, ενώ  
50 Νέοι Αγρότες μοιράζονται τις πετυχημένες πρακτικές τους στην Zootechnia (7-10 Φεβ 2013, Θεσσαλονίκη), στο περίπτερο 13.
Οι 6 Νέοι Αγρότες που παρουσιάζουν τις πετυχημένες πρακτικές τους είναι οι: Γεώργας Δημήτριος (Αργολίδα), Καζάκης Πάγκαλος (Χαλκιδική), Καραμπάσης Μαΐστρος (Λακωνία), Κόλλιας Βασίλειος (Βοιωτία), Κούρτης Απόστολος (Πιερία) και Λουκίσας Κωνσταντίνος (Αττική), οι οποίοι είχαν επιλεγεί από το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών (Ελατοχώρι, Σεπ 2012) και εκπροσώπησαν την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών (Βρυξέλλες, 6 Δεκ 2012) για το Βραβείο του Πιο Καινοτόμου Νέου Αγρότη, με πρόσκληση του Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου καθ Γ. Παπαστάμκου.

Οι 50 Νέοι Αγρότες που θα μοιρασθούν τις πετυχημένες πρακτικές τους με όλους τους επισκέπτες της Zootechnia (7-10 Φεβ 2013, Θεσσαλονίκη) στο περίπτερο 13, σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο, και την υποστήριξη της ΑΓΡΕΚ, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην επιλογή των δημοφιλέστερων 10 πετυχημένων πρακτικών για να μετάσχουν σε επίσκεψη μελέτης στο Βέλγιο, στο Ευρωκοινοβούλιο, σε επισκέψεις σε αγροκτήματα αγροτών-μελών του Δημοπρατηρίου, σε ενημέρωση για τις Αγορές Αγροτών-Farmers Market και σε απευθείας πωλήσεις-Vente Directe από αγροκτήματα με πρόσκληση του Ευρωβουλευτή κ. Σ. Δανέλη.

Το Σάββατο, 9 Φεβ 2013, στην αίθουσα C, στο συνεδριακό κέντρο Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε συνδιοργάνωση με την HELEXPO, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ οργανώνει τις συζητήσεις:

10.00 Καλλιεργώντας δίκοκκο σιτάρι με τον κ. Δαμιανό Παχόπουλο

12.00 ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ για την αγροτική εφαρμοσμένη έρευνα

16.00 Εμπορία & branding αρωματικών & φαρμακευτικών φυτών

Η ΠΕΝΑ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καταξίωση των επαγγελματιών Νέων Αγροτών, ιδιαίτερα μετά την αρνητική καθυστέρηση της ΚΓΠ εις βάρος των Νέων Αγροτών (ψηφοφορία 25 Ιαν 2013, Επιτροπή Γεωργίας Ευρωκοινοβουλίου) και με όλες τις αρνητικές επιβαρύνσεις από το χρέος της Ελλάδος για τους Έλληνες Νέους Αγρότες.
Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates