Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Στο Άρθρο 99 ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Άρτας εγκρίθηκε η υπαγωγή του Συνεταιρισμού στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 99 και η έναρξη της διαδικασίας συνδιαλλαγής.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική αίτηση είχε υποβληθεί από τον ίδιο τον Συνεταιρισμό τον Δεκέμβριο του 2010 και του επέτρεψε να συνεχίσει την παραγωγική του δραστηριότητα, η οποία είχε κλονιστεί στο συγκεκριμένο σημείο. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας συνδιαλλαγής, σε συνδυασμό με την προσπάθεια εξυγίανσης η οποία έχει αρχίσει εδώ και ένα χρόνο, εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει σε όφελος του Συνεταιρισμού.
 
Θα δοθεί δηλαδή, η δυνατότητα στον Συνεταιρισμό να ξεπεράσει τα συσσωρευμένα χρηματοοικονομικά προβλήματα των τελευταίων ετών και θα του επιτρέψει να προχωρήσει δυναμικά στο μέλλον, προς όφελος των μελών του, των εργαζομένων αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates