Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των αγροτών στις εργατικές κινητοποιήσεις

Η Πρωτοβουλία για την ενότητα και την ανασυγκρότηση του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος καλεί τους Έλληνες αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου που διοργανώνουν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και τα κατά τόπους εργατικά κέντρα, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η ασκούμενη βίαιη οικονομική πολιτική δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
 
Ήδη με τη συρρίκνωση των εισοδημάτων , το όργιο ασυδοσίας στην αγορά , την υπερφορολόγηση και την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους , η φτώχια έχει επανέλθει πάλι στην περιφέρεια, θέτοντας σε δοκιμασία και την ίδια την επιβίωση πλέον των αγροτικών νοικοκυριών, όπως άλλωστε συμβαίνει και στα αστικά κέντρα.

Ο εφιάλτης αυτός, που γυρίζει τη χώρα δεκάδες χρόνια πίσω, σε εποχές που τα αυτονόητα δικαιώματα ήταν μόνο προνόμια των λίγων πρέπει να σταματήσει τώρα.
 
Η πραγματικότητα που βιώνουν οι αγρότες, η ανάγκη λήψης μέτρων για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, την έξοδο της χώρας από την κρίση, καθιστούν τους αγώνες μονόδρομο.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates