Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

www.reinspiregreee.com.: Κατέθεσε και εσύ την δική του ιδέα για την ελληνική αγροτική παραγωγή

Για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, στην οποία συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος της GAEA, κ. Άρης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, κ. Πάνος Κανέλλης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η GAEA, πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας, καινοτομεί για μια ακόμα φορά, προωθώντας και υλοποιώντας μια σημαντική πρωτοβουλία, τον διαγωνισμό “Re-isnpire Greece”. Σκοπός του εν λόγω διαγωνισμού είναι να προωθήσει ένα καινοτόμο μοντέλο ανάπτυξης της ελληνικής και αγροτικής παραγωγής, στηρίζοντας ευρηματικές ιδέες νέων ανθρώπων. 


Μέσω του “Re-Inspire Greece”, η GAEA σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή επιδιώκει να προωθήσει εκτός από την καινοτομία, μια νέα κουλτούρα γύρω από την καλλιέργεια της γης. Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι διττός. Αφενός να αντιμετωπιστεί η δύσκολη πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας και που έχει να κάνει με την μεγάλη ανεργία που πλήττει τους νέους και τους αναγκάζει να φύγουν από την πατρίδα τους. Αφετέρου να ανοίξει νέους δρόμους για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ελληνικής γης. 


Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι νέοι ηλικίας 18 έως 35 ετών που ζουν στη χώρα μας αλλά και οι νέοι Έλληνες του εξωτερικού καλούνται να καταθέσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο για την ίδρυση επιχείρησης στην Ελλάδα, με αντικείμενο τον πρωτογενή τομέα. Μέσα από αυτή τη διαγωνιστική διαδικασία, οι 10 πιο καινοτόμες προτάσεις που θα αναδειχθούν θα βραβευθούν με 25.000 ευρώ η κάθε μία, από την GAEA. Τα ποσά αυτά θα προέλθουν από τις πωλήσεις του εξαιρετικού βιολογικού παρθένου ελαιολάδου “Antiparos” που λανσάρει η GAEA στην αμερικανική αγορά. Επιπλέον η Τράπεζα Πειραιώς, συνεργάτης στο “Re-Inspire Greece” δίνει τη δυνατότητα ευνοϊκής χρηματοδότησης για την υλοποίηση των νικητριών προτάσεων. Τέλος, η GAEA θα ανοίξει την είσοδο στην αγορά για τους νικητές, διαθέτοντας το εκτεταμένο και παγκόσμιο δίκτυο διανομής της, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή θα προσφέρει πολύτιμες συμβουλές τεχνογνωσίας, ενώ η εταιρεία ορκωτών λογιστών RSM International θα παράσχει στους νικητές δωρεάν νομική και λογιστική υποστήριξη. 


Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για το διαγωνισμό μπορεί να γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15 Νοεμβρίου, μετά από τη σχετική αξιολόγηση των υποψηφίων. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το διαγωνισμό μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες αλλά και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το επιχειρηματικό τoυς σχέδιο στην ιστοσελίδα www.reinspiregreee.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates