Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Στουρνάρας δεν βρήκε χρόνο να απαντήσει για την ΔΩΔΩΝΗ!!!

Ο Κώστας Μπάρκας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ν. Πρέβεζας, ανταποκρινόμενος στην οξύτατη και δίκαιη ανησυχία παραγωγών και γενικά των πολιτών της Ηπείρου για την διαφαινόμενη καταστροφή από την ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ, έχει από 11 Ιουνίου καταθέσει επίκαιρη ερώτηση όσον αφορά στην στάση πληρωμών της νέας ιδιοκτησίας προς τους παραγωγούς γάλακτος και την ανάγκη της κυβέρνησης να παρέμβει. Η επίκαιρή ερώτηση αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές κινήσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει κάνει για το ζήτημα τους τελευταίους μήνες. Ο Υπουργός Οικονομικών κ.Στουρνάρας δεν βρήκε χρόνο να απαντήσει στην ερώτηση στις 17 Ιούνη. Δεν βρήκε χρόνο να δώσει μια απάντηση στον λαό της Ηπείρου στο γιατί η ΔΩΔΩΝΗ πέρασε στα χέρια μια ιδιοκτησίας που αντιμετωπίζει την τοπική κοινωνία σαν ιθαγενείς, στο γιατί η κυβέρνηση-ντίλερ δεν τοποθετείται εδώ και 3 μήνες, δεν παίρνει ένα μέτρο έστω για τους τύπους.

Ο Κώστας Μπάρκας θα επανακαταθέσει την ερώτηση και θα πιέσει με όλες του τις δυνάμεις για να παρουσιαστεί ο αρμόδιος Υπουργός για να δώσει εξηγήσεις, για να μετριαστεί η ασυδοσία της νέας ιδιοκτησίας που έχει πάρει το «ελεύθερο» από την μνημονιακή συγκυβέρνηση της καταστροφής. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, η πικρή δικαίωση της θέσης του για μη-ιδιωτικοποίηση της συνεταιριστικής ΔΩΔΩΝΗΣ, τον γεμίζει ευθύνες για την συνέχιση του αγώνα, με ορίζοντα μια ΔΩΔΩΝΗ στα χέρια των εργαζομένων, των παραγωγών και της τοπικής κοινωνίας, με την κυβέρνηση της Αριστεράς στήριγμα και βοηθό της νέας προσπάθειας. Η μετατροπή της ΔΩΔΩΝΗΣ σε ορμητήριο καρχαριών και η διάλυση της κτηνοτροφίας της Ηπείρου δεν θα περάσει!

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates