Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι απλήρωτοι παραγωγοί της Δωδώνης

Μορφές των κινητοποιήσεων εξετάζουν πλέον οι Ηπειρώτες κτηνοτρόφοι, καθώς έχουν οδηγηθεί σε τραγική κατάσταση από την νέα οικονομική πολιτική που ασκείται από τη διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, οδηγώντας τους περισσότερους απ' αυτούς σε αδιέξοδο.

Οι κτηνοτρόφοι της Θεσπρωτίας πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 14 Ιουλίου, στην Γλυκή, σχετική συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσουν για τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσουν.


Στη συγκέντρωση παρενέβησαν τα μέλη του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΔΩΔΩΝΗ Μιχάλης Τζίμας και Νίκος Ζήκος, από τα Γιάννενα, Σπύρος Λώλος από Θεσπρωτία, καθώς και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Παπαδιώτης Αριστοτέλης, από την Πρέβεζα, η οποία κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τετάρτης έξω από τη Δωδώνη.


Την προσεχή Τετάρτη λοιπόν οι κτηνοτρόφοι έχουν δώσει ραντεβού στις 11:00 το πρωί έξω από την Γαλακτοβιομηχανία. Εκεί θα αποφασίσουν και για πορεία στα Γιάννενα την ίδια ή άλλη μέρα καθώς και για όποιες άλλες μορφές κινητοποιήσεων.


Σημειώνεται πως για αρκετούς μήνες, η Δωδώνη καθυστερεί δραματικά τις πληρωμές και δεν προβαίνει σε εκκαθάριση, ενώ στους παραγωγούς δεν έχει ακόμα εξοφληθεί ο Μάρτιος και ήδη μπαίνουμε στο 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.


ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates