Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ

Δελτίο Τύπου: Απολογισμός 4ης διάθεσης - Συνέχεια δράσεων.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο parking της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, η τέταρτη απευθείας διάθεση προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες". 

Περιλάμβανε τα προϊόντα:

Τυρί Λαμίας φέτα και γίδινο, Μέλι Λαμίας, Πατάτες Νευροκοπίου, Φακές και Φασόλια από την περιοχή Φαρσάλων. Όλα επιλεγμένα ντόπια ελληνικά προϊόντα, άριστης ποιότητας και σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.

Ταυτόχρονα έγινε η καθιερωμένη συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό ιατρείο της πόλης μας και για πρώτη φορά συλλογή τηγανέλαιου και πλαστικών καπακιών.

Διατέθηκαν, για μία ακόμη φορά, περισσότερα προϊόντα (κατά 20-30%) από όσα ζητήθηκαν με τις αρχικές παραγγελίες. Ευχαριστούμε τους παραγωγούς για την άψογη συνεργασία μαζί μας και όλους εσάς που με τη συμμετοχή σας κάνατε δυνατή την υλοποίηση της συγκεκριμένης διάθεσης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίζουν και προωθούν την κίνηση με τη συμμετοχή τους στις διαθέσεις και με την προβολή της.

Μέσα σε πέντε μήνες από την ίδρυσή μας, έχουμε μια καλά οργανωμένη πρωτοβουλία, με συμμετοχή στο πανελλαδικό δίκτυο Χωρίς Μεσάζοντες και με τέσσερις επιτυχημένες διαθέσεις προϊόντων, συνοδευμένες με προσφορές σε ιδρύματα της πόλης μας. Η συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση του κόσμου, μας δίνει δύναμη να πετύχουμε τους στόχους μας για μια κίνηση ανοιχτή σε όλους, ανεξάρτητη από οποιονδήποτε πολιτικό ή άλλο φορέα, που αποσκοπεί μέσω της εθελοντικής προσφοράς στην πραγμάτωση βιώσιμων δομών αλληλεγγύης, στη στήριξη της ντόπιας παραγωγής και στην εξασφάλιση φθηνών ποιοτικών προϊόντων για όλους ανεξαιρέτως.

Η επόμενη διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013. Συνεχίζεται η ηλεκτρονική δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα μας για την επιλογή των προϊόντων που αυτή θα περιλαμβάνει. Τα επικρατέστερα μέχρι στιγμής προϊόντα είναι απορρυπαντικά, χαρτικά, πατάτες, αλεύρι, ρύζι και παραδοσιακά ζυμαρικά.

Η δημοσκόπηση θα συνεχιστεί μέχρι την ημέρα της συνέλευσης της κίνησης. Σας καλούμε σ' αυτή την ανοιχτή συνέλευση, που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Η διεύρυνση του κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες, θα δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης πολλών άλλων δράσεων αλληλεγγύης, οι οποίες λείπουν και είναι απαραίτητες στην περιοχή μας.

Στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχώς ενημέρωση για τις δράσεις μας και εκεί είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές Φόρμες για δηλώσεις συμμετοχής Εθελοντών στις εργασίες και Παραγωγών με τις προσφορές τους. Επίσης, το email XMLamias@gmail.com και το τηλέφωνο 6985603574, είναι στη διάθεση όλων για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία με την κίνηση. Περιμένουμε τις προτάσεις σας για τη βελτίωση της κίνησης και τις εντυπώσεις σας από τα προϊόντα που μέχρι τώρα διατέθηκαν.

Η Συντονιστική Ομάδα 

Επικοινωνία: XMLamias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates