Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Το Ρωσικό fund θα ξαναπουλήσει την γαλακτοβιομηχανία "ΔΩΔΩΝΗ"!!!

Οι καθυστερήσεις πληρωμών συνεχίζονται, οι πωλήσεις συρρικνώνονται και η άλλοτε απροσπέλαστη ζώνη γάλακτος «λεηλατείται»


Η εξαγορά το 2012 της ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη από το περίεργο ρωσικό - με ελληνική συμμετοχή - fund δεν σήμανε και το τέλος του σίριαλ. Διότι όπως φαίνεται θα παρακολουθήσουμε και νέα επεισόδια.Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το "Βήμα της Κυρικής", τα πράγματα για τη Δωδώνη δεν πηγαίνουν καλά. Οι καθυστερήσεις πληρωμών συνεχίζονται, οι πωλήσεις συρρικνώνονται και η άλλοτε απροσπέλαστη ζώνη γάλακτος ήδη «λεηλατείται» από την εταιρεία "Τυράς" των αδελφών Σαράντη, τη γειτονική αρτινή τυροκομική μονάδα της οικογένειας Κάραλη και την εταιρεία "Ήπειρος" της οικογένειας Παντελιάδη. Και οι επενδυτές από την πλευρά τους δεν φέρονται διατεθειμένοι να βάλουν άλλα κεφάλαια. Εγκυροι παρατηρητές της αγοράς προβλέπουν ότι εντός του 2014 το θέμα θα ανοίξει και πάλι. Με απλά λόγια η Δωδώνη θα ξαναπουληθεί. Και μάλιστα σε χαμηλή τιμή, γιατί εν τω μεταξύ έχουν μειωθεί οι πωλήσεις της και τα μερίδιά της.Μάλιστα ορισμένες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο μεγαλύτερος γαλλικός γαλακτοκομικός όμιλος Lactalis, που είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό, δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για εξαγοράσει την πιο «γνωστό φετά» της ευρωπαϊκής αγοράς.Αλλά και οι αδελφοί Σαράντη δεν μπορούν να το «χωνέψουν» πως ένα άγνωστο fund τούς την πήρε «μέσα από τα χέρια». Και δεν έχουν σκοπό να χάσουν δεύτερη φορά.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates