Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σφυρίζει αδιάφορα η Πλατεία Βάθη για τη πληρωμή του τσεκ

Σιωπητήριο έχει πέσει στην πλατεία Βάθη και στην οδό Δομοκού από υπουργείο και ΟΠΕΚΕΠΕ όσον αφορά την πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης του 2013. Μετά τις διαδοχικές αστοχίες των δύο τελευταίων εβδομάδων και τις παλινωδίες, τώρα αναζητούν τρόπους, τουλάχιστον να διασφαλίσουν το επικοινωνιακό κομμάτι.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι την πληρωμή του «τσεκ» την είχε ανακοινώσει περιχαρής από τον 6ο όροφο της πλατείας Βάθη ο ίδιος ο πρωθυπουργός, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να εκτεθεί όπως συνέβη με την εξισωτική και το πετρέλαιο.

Εκτός από τον επικοινωνιακό, όμως, ούτε στον τεχνικό τομέα τα πράγματα πάνε καλά. Ο γενικός γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, Δημήτρης Μελάς, είχε δηλώσει δημόσια ότι η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης (50%) θα δοθεί μετά τις 20 Οκτωβρίου, που σημαίνει ουσιαστικά από αυτή την εβδομάδα. Διοικητικά και τεχνικά δεν είναι έτοιμα όσα χρειάζονται για να γίνει πληρωμή αυτή την εβδομάδα και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η πληρωμή θα μετατεθεί για την εβδομάδα της 28ης Οκτωβρίου.

Συνεπώς, στην περίπτωση που δεν προκύψουν άλλα τεχνικής και οικονομικής φύσεως προβλήματα η πληρωμή θα μπορέσει να γίνει την 1η Νοεμβρίου, αλλά επισήμως κανείς δεν θέλει να δεσμευτεί με ημερομηνίες.

ΠΗΓΗ:agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates