Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Σε απόγνωση κτηνοτρόφοι- προμηθευτές της ΔΩΔΩΝΗ

Tρεις παραγωγοί μέχρι πρόσφατα προμηθευτές της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλαν λουκέτο στις μονάδες τους και πούλησαν τα ζώα τους.

Το γεγονός, όπως αποκαλύφθηκε, συνέβη στην Πρέβεζα και οι τρεις κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργία των μονάδων τους, καθώς η βαριά φορολογία και οι συσσωρευμένες οφειλές της εταιρείας του οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο.

Όσον αφορά την πορεία της Δωδώνης, η κατάσταση –σύμφωνα με πληροφορίες- είναι δύσκολη και μόλις προ ημερών οι συνεργάτες με την εταιρεία κτηνοτρόφοι πληρώθηκαν το μισό Μάιο και αναμένουν για τις υπόλοιπες οφειλές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας δεν έχει ενημερώσει ακόμη τους κτηνοτρόφους πως θα πληρωθούν - τις υπόλοιπες οφειλές- αλλά και την τιμή αγοράς της πρώτης ύλης τη νέα χρονιά.

Θέματα τα οποία, όπως έμαθαν, πρόκειται να τεθούν επί τάπητος στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας  που ωστόσο δεν έχει καθοριστεί ακόμη χρονικά.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates