Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δημιουργούνται τα πρώτα Farmers Market Shop, στην Ήπειρο!!!

Στη δημιουργία των πρώτων Farmers Market Shop, στην Ήπειρο στα οποία θα πωλούνται καθημερινά τα προϊόντα της Αγροτικής Αγοράς με τιμές που ο καταναλωτής βρίσκει στην Αγροτική Αγορά, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, κ. Λεωνίδας Ραβανός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, για νέους αγρότες μέλη της Ένωσης αλλά και νέους που θέλουν να ενταxθούν στο πρόγραμμα νέων αγροτών που έχει προκηρυχθεί από το ΥΠΑΑΤ. 

Μετά την αγορά αγροτών που δημιουργήσαμε σημείωσε ο κ. Ραβανός, το επόμενο βήμα είναι τα Farmers Market Shop. Στόχος των καταστημάτων αυτών που θα λειτουργήσουν σε κάθε πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ηπείρου (Πρέβεζα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Άρτα) είναι να προβάλλονται τα ηπειρώτικα προϊόντα σε καθημερινή βάση. Επίσης, στόχος είναι οι παραγωγοί που θα συνεργαστούν με τον θεσμό αυτό, να έχουν την πιστοποίηση του Ηπειρώτικου Καλαθιού Αγροτικών Προϊόντων. Ένα εγχείρημα που όπως είπε θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τους δήμους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Πρέβεζας και Άρτας κ.κΙωάννου και Ψαθάς, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ανατολιωτάκης, ο Δήμαρχος ΠρέβεζαςΧρήστος Μπαΐλης, εκφράζοντας τη στήριξή τους στις προσπάθειες της ΕΝΑ Ν. Πρέβεζας, με τον κ. Καχριμάνη να επισημαίνει πως η Περιφέρεια έχει προχωρήσει σε πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Τοποθέτηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο κ. Μιχάλης Νόβας.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates