Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πιστώνεται η πρόωρη συνταξιοδότηση Μαρτίου

Στην Πειραιώς έχουν σταλεί προς πληρωμή 33.033 δικαιούχοι Πρόωρης Συνταξιοδότησης Αγροτών για το μήνα Μάρτιο σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συγκεκριμένα όπως λέει στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός με την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων από το Εθνικό πλαίσιο ελέγχων, στάλθηκαν προς πληρωμή στην αρμόδια τράπεζα Πειραιώς, συνολικά 33.033 δικαιούχοι Πρόωρης Συνταξιοδότησης Αγροτών με το συνολικό ποσό των 6.288.922,21 Ευρώ, που αφορούν υποχρεώσεις μηνός Μαρτίου 2015.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Ευάγγελο Αποστόλου, από τον μήνα Μάιο οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται μηνιαίως, αντίθετα με τις προηγούμενες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν από το Δεκέμβρη και μετά.

ΠΗΓΗ: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates