Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Παράταση Προθεσμίας της Ρύθμισης των 100 Δόσεων των Ληξιπρόθεσμων οφειλών στον ΟΓΑ»

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι: Μέχρι τις 26 Ιουνίου 2015 παρατείνεται η προθεσμία, η οποία έληγε σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου, για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ. 

Οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού που οφείλουν καθυστερούμενες εισφορές έχουν τη δυνατότητα να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση των 100 μηνιαίων δόσεων (κατά ανώτατο όριο), με ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβάλουν μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (www.oga.gr) και της ειδικής εφαρμογής με τίτλο «Υποβολή Αίτησης Νέας Ρύθμισης Ν.4321/2015». Υπενθυμίζουμε ότι, κατά τη διάρκεια της ρύθμισης χορηγείται πιστοποιητικό οφειλής διάρκειας ενός (1) μήνα το οποίο επέχει θέση αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας. Επίσης, οι οφειλέτες δικαιούνται χορήγησης/ανανέωσης βιβλιαρίου υγείας, με διάρκεια ισχύος ενός τριμήνου. 

Ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης καλεί όλους τους οφειλέτες ασφαλισμένους του ΟΓΑ να ενταχθούν στην ρύθμιση των 100 δόσεων, η οποία είναι εξαιρετικά συμφέρουσα και να επωφεληθούν της ασφάλισης, των παροχών υγείας και των παροχών της Αγροτικής Εστίας. Επιπροσθέτως, ο κ. Μπακαλέξης απευθύνεται και στους Ανταποκριτές του ΟΓΑ και παρακαλεί να βοηθήσουν όσους οφειλέτες ασφαλισμένους δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, προκειμένου να τους διευκολύνουν να ενταχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates