Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων σήμερα στην Πρέβεζα

Σε κοινή σύσκεψη καλούν σήμερα Τρίτη, στις 9 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ωρωπού Πρέβεζας, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας και Αρτας, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μπούτα, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ. Το θέμα της σύσκεψης είναι η αντιαγροτική πολιτική, το τρίτο μνημόνιο και η απάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων, ενώ σκοπός είναι να συμβάλει στην οργάνωση της πάλης της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Στην κοινή τους ανακοίνωση, οι Ομοσπονδίες σημειώνουν: «Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν πρέπει να ξεγελαστούν από τους ελιγμούς που κάνει η κυβέρνηση, για το πότε ακριβώς θα νομοθετήσει αυτή ή την άλλη λεπτομέρεια, αφού η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι οι αγρότες θα φορολογούνται ως επιχειρηματίες, καθώς και ότι θα καταργηθεί το ευνοϊκό καθεστώς στο πετρέλαιο. 

Ταυτόχρονα, πρέπει να καταδικάσουν την προσπάθεια αποπροσανατολισμού και κοινωνικού αυτοματισμού που επιχειρείται από την κυβέρνηση και τα στηρίγματά της, προκειμένου να περάσουν ευκολότερα τα αντιλαϊκά μέτρα. Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση, μέσα από τις Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς Συλλόγους και τη συγκρότηση νέων Αγροτικών Συλλόγων, τις Επιτροπές Αγώνα, χρειάζεται να οργανωθεί η πάλη αγροτών και κτηνοτροφών, ώστε να ακυρώσουμε στην πράξη το μνημόνιο και τα μέτρα του».

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates