Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ζεσταίνουν τις μηχανές των Τρακτέρ οι Ηπειρώτες

Στις 18/08/2015 στην Άρτα και συγκεκριμένα στην περιοχή γέφυρα Καλογήρου διεξήχθη μεγάλη συνάντηση αγροτών και κτηνοτροφών από όλη την Ήπειρο, με θέμα τον συντονισμό του αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα που έρχονται με το τρίτο μνημόνιο για τον αγροτικό κόσμο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν το νέο φορολογικό, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και η αύξηση της διάρκειας της ζωής του φρέσκου γάλακτος.

Τα συμπεράσματα που βγήκαν μετά από έντονο αλλά και εποικοδομητικό διάλογο ήταν ότι:
Η ελληνική αγροτική παραγωγή μπορεί να καλύψει άνετα της διατροφικές ανάγκες όλης της χώρας χωρίς να χρειάζονται οι εισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας αγροτικών προϊόντων, καθώς επίσης για τους βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν τα απάνθρωπα μέτρα του τρίτου μνημονίου ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ήπειρο.

Έγινε σύσταση της συντονιστικής επιτροπής αγώνα και αποφασίστηκε να έρθουν σε συνεννόηση με αγρότες όλης της Ελλάδας για την οργάνωση των επόμενων δράσεων και την συνέχιση του αγώνα κατά των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση και οι θεσμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates