Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΗΠΕΙΡΟΣ-Συγκεντρώσεις αγροτών για το ασφαλιστικό

Eκλεισαν την εθνική οδό Αρτας-Αθήνας

Στον αποκλεισμό της Εθνικής οδού Αρτας-Αθήνας, στο ύψος του Κομποτίου, προχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Αρτας, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό.Μπλόκαρα την εθνική με τρακτέρ, αγροτικά και άλλα γεωργικά μηχανήματα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκαψαν σανό στον δρόμο και πέταξαν γάλα.

Στα Γιάννενα,οι αγρότες, έκαναν πορεία με τα τρακτέρ από τα σημεία προσυγκέντρωσης, τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και την Ανατολή, προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, με προορισμό την Περιφέρεια Ηπείρου. 

Όπως υποστηρίζουν, το προωθούμενο ασφαλιστικό θα βάλει ταφόπλακα στον πρωτογενή τομέα και πιστεύουν ότι με τον αγώνα τους δεν θα περάσει.Στην προσυγκέντρωση στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη το παρόν έδωσε και ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος χαιρέτησε τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναγνώστες

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates